Anouk de Vos

Digital Marketeer & Social Media Specialist

De marketingwereld evolueert altijd, door digitalisering en constante verandering. Ik ben een talent wat meebeweegt, de taal van nu spreekt en soepel omgaat met de (online) mogelijkheden en trends van tegenwoordig.
Door mijn commerciële geest, zie ik in één oog opslag kansen die de de inkomstenstroom verhoogt en door mijn ervaringen weet ik hoe ik klanten in het hart weet te raken.

Mijn omgeving beschrijft mij als een ambitieus, creatief, sociaal en gedreven persoon. In 2016 ben ik afgestudeerd als Communicatieprofessional aan het Schoevers te Utrecht en begin 2022 ben ik afgestudeerd van de Hogeschool Inholland Diemen als Communicatieadviseur.

Naast mijn huidige functie als Creative Marketeer heb ik sinds 2019 mijn eigen marketing bureau en help ik startende ondernemers bij het opnieuw uitvinden én het versnellen van hun digitale werkelijkheid. Waarom? Ik merk dat bedrijven en organisaties struggelen met social media, vaak hebben zij hier geen feeling, tijd of weinig kennis over én als er dan iets wordt gepost is dit vaak zonder strategie. Zonde natuurlijk, want de ruime keuze aan platformen zet jou en jouw bedrijf in the spotlights!

Ik geloof in de kracht van persoonlijk contact, ik luister naar jouw wensen en denk mee over een unieke strategische aanpak zodat wij jouw doelgroep in hoofd en hart kunnen raken.

Ready for a boost?

Let’s connect!

  • Geen categorieën

E-mailadres: info@avmediaagency.nl