Om je als merk staande te houden in het digitale tijdperk is het van belang om verder te denken dan de dag van vandaag. Met een sterke digitale strategie help ik jou in te spelen op het continu groeiende online landschap.

Ik ondersteun jou op maandelijkse basis met jouw social media. Naast het maken van designs, het schrijven van teksten en het beheren van jouw social(s) help ik jou met personal branding.

Alleen een ‘mooi design’ is voor mij niet voldoende, ik zorg dat jouw merk onderscheidend, functioneel en uitstekend vindbaar is in de zoekmachines. Een designs bouwen doe ik op basis van mijn expertise, ervaring én jouw input. Jij weet zelf immers als geen ander wie jouw klanten zijn en hoe ze denken. Samen met jou ontwikkel ik een branding die leidt tot meer bestellingen, meer aanvragen, meer klanten, meer omzet en meer winst.

Ben jij op zoek naar een social media specialist die je op maandelijkse basis gaat ondersteunen met jouw social media? Die op een deskundige en professionele manier naar jouw huidige marketing strategie kijkt en gericht adviezen geeft over alles wat met social media, een social media huisstijl en het draaien van campagnes te maken heeft?